Geile amateur lilianaaa (23)

Acties

Informatie

lilianaaa (23)

Bericht van lilianaaa

Hoi schat! Ik hou van fantasieseks en rollenspellen, ik zal je leren ... overheersing en nederigheid zijn mijn perfecte combinatie! ___ Ik ben een hete blondine die emoties wil !! __)))

Informatie over lilianaaa

Naam: lilianaaa
Leeftijd: 23
Woonplaats: London
Ik spreek: EN FR
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: zuid-amerikaans

Mijn interesses

Ik eet graag steak en drink graag melkcocktails. Mijn hobbie(s): Ik ben dol op verschillende vlechten en kapsels doen! Ik ben dol op model kapsels voor mannen. Mijn favoriete muziek is rok. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Ik hou van slim, goed gelezen en humoristisch. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is goed doen en mijn favoriete plekje(s) zijn Ik hou van buitenactiviteiten. Bij mannen val ik op hun het gezicht. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een zuid-amerikaans uiterlijk. Mijn Karakter: matig kalm. Mijn Sterrenbeeld is kreeft. Mooi aan mezelf: uiterlijk, geest, aanhoudende positie. Mijn levensdoel is: realiseer jezelf. Mijn levensmotto is: wat je niet doodt, maakt je sterker. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is Montreal, Québec. Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou